Dutchess of Beauty.

Dutchess of Beauty. Nuchtere cosmetica van Noord-Hollandse bodem.

Dutchess of Beauty heeft als visie dat het met haar producten teruggaat naar de basis. Geen onnodige ingrediënten, maar juist alleen de benodigde werkzame stoffen toevoegen voor een goed eindproduct. Hier komt natuurlijk een stukje Noord-Hollandse nuchterheid bij kijken.

Vragen over het merk Dutchess of Beauty?

De producten van Dutchess of Beauty.

Een belangrijk onderdeel in het ontwikkelen van producten zijn voor ‘De Hertogin van de Beauty’ de vakspecialisten. Beauty professionals die dagelijks behandelingen geven zijn, zijn een cruciale vorm van input voor het merk.

Inmiddels produceert Dutchess of Beauty  een mooi assortiment aan huid- en haarverzorging en werkt het continu aan de ontwikkelling van nieuwe producten, met dezelfde nuchtere aanpak.

Dat er behoefte is aan een merk dat produceert op deze nuchtere wijze is duidelijk. Het wimperserum van Dutchess of Beauty is namelijk een van de best verkochte wimperserums van Nederland.

Producten.

  • Wimper & Wenkbrauwserum.
  • Fiberset voor de wimpers.
  • Haarserum.
  • Huidverzorging.
Producten bestellen

Ben je geïnteresseerd in het merk Dutchess of Beauty?

We vertellen je dan graag meer over dit mooie merk en haar producten. Dit kan telefonisch, per mail of middels een afspraak op de salon. Tot snel.