Leverancier voor beauty salons

die jouw bedrijf helpt groeien.

Als leverancier voor schoonheidssalons, nagelstudios, kapsalons en wellness centra is Labels Republic dé importeur en distributeur die kleine en grote salons helpt met hun onderneming.

Het blijkt voor salons best lastig om de juiste beauty merken te kiezen.

Veel beauty professionals vinden het lastig om de juiste beauty merken te kiezen voor hun salon. Ze zoeken aantrekkelijke merken en producten waarmee goede behandelingen gegeven kunnen worden en die interessant zijn om door te verkopen.

Als leverancier is Labels Republic is een gespecialiseerde importeur en distributeur voor schoonheidssalons, nagelstudios, kapsalons en wellness centra waarmee wij samenwerken voelen zich daarom thuis bij Labels Republic.. Wij adviseren saloneigenaren en managers bij het kiezen van de juiste merken en bijbehorende producten. Met het juiste assortiment kun je namelijk meer aantrekkingskracht, een hogere omzet én betere winstmarges behalen.

Toe aan de juiste adviezen?

Join the Republic.

Labels Republic staat voor samenhorigheid. Samen sta je sterk, net als in een echte republiek. Schoonheidssalons, nagelstudios, kapsalons en wellness centra waarmee wij samenwerken voelen zich daarom thuis bij Labels Republic.

Schoonheid zit in detail. Labels Republic staat voor trots, gedreven en je mooi voelen. Het maakt ons trots om voor mooie labels die iets extra’s toevoegen te werken. Wij kijken naar unieke labels die het verschil maken.

We steunen je met raad en voor het binden van meer klanten middels de juiste aantrekkingskracht en uitstraling. Tot slot gaat het om de combinatie van het product, de mensen achter het label en het verhaal.

Een greep uit ons aanbod.

Wil jij ook de juiste producten kiezen voor jouw schoonheidssalon?

Neem dan contact met ons op. Middels een kosteloos intakegesprek nemen we graag de tijd voor je om je te helpen met het selecteren van de juiste merken en producten voor jouw salon. Tot snel.