Beauty merken voor de kleine en

grote beauty salons.

Labels Republic is een exclusieve leverancier voor schoonheidssalons, nagelstudios, kapsalons en wellness centra die hun klanten hoogstaande beauty behandelingen en producten willen aanbieden.

Wij zijn importeur en distributeur van nieuwe en waardevolle beautymerken.

Labels Republic staat als exclusieve importeur en distributeur voor kwalitatief
waardevolle nieuwe beauty merken. Wij zijn selectief in het uitkiezen van beauty merken die wij aan onze klanten aanbieden.

Hierdoor weten onze klanten – of liever onze partners – dat ons aanbod enkel
bestaat uit merken en producten die een echte toevoeging zijn voor hun salon. Wij houden van nog niet bekende merken die nieuw zijn op de markt en heel waardevol en interessant voor jou en wij willen het een kans geven.

Het is daarom ook niet gek dat verschillende merken graag Labels Republic
toevertrouwen met de verkoop en marketing van hun producten aan de Nederlandse schoonheidssalons, nagelstudios, kapsalons en wellness centra.

Op zoek naar een nieuw merk voor jouw salon?

Labels-Republic-Onze-Cosmetica-Merken-Dutchess-ofBeauty-Wimperserum-Impressie-Blauw

Welk merk past bij jouw?

Op zoek naar hoge kwalitatieve en betaalbare beauty merken en producten voor jouw salon? Labels Republic ‘labelt’ jouw salon tot in de perfectie. Wij kijken namelijk verder dan ons aanbod, wij kijken naar jou.

Je wilt immers dat je merken en producten aansluiten bij jouw schoonheidssalon en behandelingen. Maar ook bij wie jij bent als ondernemer en waar je voor staat. Maar ook het type klant is van belang. Door hier allemaal rekening mee te houden kan een merk jouw salon verder helpen.

Samen het juiste merk kiezen.

Een nieuw merk uitzoeken blijkt vaak nog een flinke opgave. Er zijn immers zo veel merken op de markt! En waar moet je nou allemaal op letten om de juiste keuze te maken?

Labels Republic helpt kleine en grote salons in het kiezen van de juiste merk. Voor nieuwe klanten doen wij dit middels een vast intakegesprek. Dankzij dit kosteloze intakegesprek komen jouw wensen en behoeftes bovendrijven en kunnen wij je vervolgens goed adviseren in je keuzes.

Ontdek onze beauty merken

Ben je opzoek naar het juiste advies voor de merken voor jouw schoonheidssalon?

Neem dan contact met ons op. We nemen de tijd voor je om samen onze merken door te nemen en een eventueel kosteloos intake gesprek. We horen graag van je.